Op locatie

Ik kom graag naar jouw locatie om een mobiele fotografie training te verzorgen. Of het nu gaat om een bedrijf, een groep vrienden of individuele personen, ik bied workshops op maat aan.

Zakelijk?

Voor bedrijven bied ik in company trainingen aan om hun medewerkers te ondersteunen en te helpen bij het vergroten van hun kennis op het gebied van het maken van foto's met hun eigen telefoons. Met de opkomst van sociale media en de groeiende behoefte aan visuele content, is het belangrijk om de juiste technieken en vaardigheden te beheersen om professionele foto's te maken met behulp van mobiele apparaten. Mijn trainingen zullen jouw team voorzien van de nodige kennis en tools om effectieve visuele content te creëren en de online aanwezigheid van het bedrijf te versterken. 

Consultancy

Naast in company trainingen bied ik ook 1-op-1 trainingen aan. Deze zijn gericht op het ondersteunen van bedrijven of individuen bij het verder ontwikkelen van hun sociale media afdelingen. Ik zal je helpen om de beste strategieën te ontwikkelen en je leren hoe je jouw sociale media kanalen optimaal kunt benutten. Daarnaast zal ik je ook begeleiden bij het maken van professionele foto's met jouw telefoon, zodat je aantrekkelijke en boeiende content kunt creëren die jouw doelgroep aanspreekt.
Of je nu op zoek bent naar een groepstraining op locatie, een in company training voor jouw bedrijf, of een persoonlijke 1-op-1 training, ik sta klaar om je te ondersteunen bij het verbeteren van jouw fotografievaardigheden en het versterken van jouw online aanwezigheid. Neem contact met me op voor meer informatie en om jouw specifieke wensen te bespreken.

info@sidneylehmann.nl
+316 3764 9896

Contactformulier