Een superleuke workshop gehad vanmiddag van Sidney. Hele handige tips qua compositie en instellingen. Heerlijk in de buitenlucht konden we deze meteen toepassen dmv opdrachten samen met collega’s. Sidney nam ook de tijd om bij iedereen persoonlijk te kijken hoe het ging. Een aanrader!

Anita Muller-Visser

Top middag gehad, inspirerend en leerzaam. Een aanrader om dit te volgen.

Ed den Hartog

Super leuke ochtend met het zonnetje en de mooie omgeving 🙂 Was een leerzame dag samen met Sidney en de groep 🙂 Nuttige tips gehad om een foto te maken op een andere manier dan je gewend bent ;). Aanrader om deze workshop te volgen als je altijd foto’s maakt op de mobiel! Kijk uit naar een vervolg of een andere workshop. Ik blijf je volgen Sidney 🙂

Patricia R.

Super leuke, gezellige en actieve ochtend! Heel veel direct toepasbare tips gekregen om mooiere foto’s te maken.

Petra

Wat een snel bruikbare tips en wat een toffe energie heeft Sidney! Dikke 10 voor deze ochtend! Tip: neem een mobile charger mee.

Wendy

Duidelijke en vriendelijke uitleg van Sidney. Echt een een leerzame en leuke workshop.

Elly Groeneveld

Leuke workshop op een mooie locatie met duidelijke tips waar je mee verder kan.

Zeker aan te raden. Was een gezellige dag.

Cindy J

Super leuke interessante workshop met duidelijke uitleg van Sydney in de buitenlucht , zeker aan te raden voor betere foto’s .

San

Super toffe workshop op locatie gehad voor de babyshower. Lekker ‘out off the box’. En zeg nou zelf…wie wil er nou geen mooie foto’s van haar zoon/dochter kunnen maken? Sidney geeft je de tips&tricks, neemt de tijd en is flexibel. Hij maakt goede mobiele fotografie toegankelijk voor iedereen.

Cindy

Fijne, gezellige, leerzame workshop in een mooie omgeving. Veel geleerd, leuke tips & tricks die je meteen in de praktijk kunt brengen. Zeer zeker de moeite waard

Rianne

Wauw wat een leuke handige tips. Ook voor mensen die al eens een workshop elders hebben gehad. Sidney neemt de tijd en legt alles kei goed uit.

Karin

Superleuke workshop gehad. Lekker in de buitenlucht direct aan de slag met opdrachten. Veel goede tips gehad om mooie(re) foto’s te maken.

Echt een aanrader!

Rebecca

Een erg interessante workshop vandaag (18-10-2023)

Sidney neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en geeft enkele leuke creatieve ideeën. Ook het in slow motion filmen was een leuk idee. Dit alles in een prachtige omgeving waar je mooie foto’s kunt maken. Helaas ging het snel voorbij, had voor mij wel langer mogen duren. Ik kijk uit naar de workshop 2.0 🙂

Een aanrader om dit te doen!

Ferry

Leerzame workshop waarin Sidney je laat zien hoe je met relatief simpele instellingen op je smartphone hele gave effecten kunt bereiken. Zowel met fotografie als videografie.

Heerlijk om dat zo te combineren met een rondje lopen door een prachtig stukje NL!

Liesbeth

Deze workshop was super leuk, kleine groep van 7 personen en super veel en leuke tips waarmee we direct aan de slag gingen. Nu zelf veel experimenteren!

Corine

Supergave workshop! Sydney geeft op een ongedwongen manier duidelijke uitleg waarbij je met een aantal belangrijke en handige tips zelf aan de slag gaat in een prachtige omgeving! Erg leuk!

Elizabeth

Helemaal blij,

Met een gezellig groepje en Sidney goede, handige duidelijk tips gekregen en gelijk uitgevoerd.

Fijn om bij elkaar te kijken en vergelijken, met Sidney die de tijd neemt voor iedereen en begrijpelijk de workshop uitlegd.

Bedankt .

Sandra

Sandra schoormans

Wat een leuke, leerzame workshop fotografie bij Sydney! Omdat hij de groepjes klein houdt, heeft hij veel tijd voor iedere cursist en is het eenvoudig om bij elkaar mee te kijken. In korte tijd leer je vlot leuke tips & tricks in praktijk te brengen. Voor mij ging er een wereld open; heel verrassend.

Via zijn praktijkopdrachten is er ruim tijd om de verschillende functies/tooltjes te oefenen. Dit lesmateriaal blijft ook na de workshop toegankelijk, zodat je er zelf verder mee aan de slag kan. Ik heb de smaak weer te pakken en zin om er op uit gaan voor een paar mooie plaatjes.

Kortom: Persoonlijke aanpak, ongedwongen en gezellige sfeer, praktische tips en direct leuke resultaten om zelf verder mee aan de slag te gaan. En dit alles In een prachtige omgeving. Echt een aanrader!!

Marianne

Begin september heb ik de workshop op locatie bij Sidney gevolgd en wat was dat leuk! Ik wist wel al het één en ander van fotografie en mijn telefoon, maar wilde deze nóg beter kunnen gebruiken. Sidney geeft makkelijke en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Omdat het een kleine groep betreft is er tijd voor iedereen om mee te kijken en vragen te stellen. Echt een aanrader waarvan ik hoop dat er in de toekomst een vervolg(cursus) gaat komen!

Jessica

Op basis van 5 simpele principes en een inspirerende omgeving vanochtend wat extra geheimen van de iPhone-fotografie ontdekt. Sydney legt heel helder en simpel uit wat je foto’s beter kan maken met persoonlijke aandacht voor elke cursist. We hebben veel geoefend, veel gelachen en gewoon een superleuke en leerzame ochtend gehad! Aanrader voor iedereen die z’n (vakantie-)foto’s een upgrade wil geven.

Jacqueline

Sidney, op een mooie locatie geef je jouw visie over hoe je een mooie foto kunt maken met je mobiele telefoon. Je neemt de tijd en geeft de aandacht aan de cursisten zoals je mag verwachten en meer. Jouw persoonlijke aanpak maakt het uniek en ik heb een leuke tijd gehad. Met de tools die je aanrijkt lijkt het er op dat je sneller ‘het perfecte plaatje’ hebt die je kunt delen met vrienden. Zodat zij mee beleven wat jij gezien hebt! Keep up the good work Sid!

Michiel

Vanochtend een hele leuke, interessante, goed te volgen foto workshop gevolgd.

Veel ideeën, dus veel foto’s maken om te oefenen.

Bedankt Sidney!

Brigitte de Gier

Wauw wat een leuke ochtend hebben we gehad! Heel veel tips gekregen om op een eenvoudige manier mooie foto’s te maken. Alles super relaxed in een prachtige omgeving. Is iets niet helemaal duidelijk? Wordt het gewoon nog een keer uitgelegd. Echt een aanrader. Nu nog oefenen, oefenen, oefenen…. 😊

Jolanda

Vandaag een leerzame workshop gehad, veel nieuwe dingen geleerd die ik als beginner zeker goed kan gaan toepassen, na de workshop meteen het geleerde uitgeprobeerd. Erg leuk om het verschil te zien van voor en na de workshop. Sidney bedankt!

Lieke van Beusekom

Vorig week een workshop gehad, wat een leuke ochtend, gezellige groep en een duidelijke uitleg gehad ik zal nu mooiere foto’s maken ,dank je wel Sidney voor de leerzame ochtend

Riekie

Prima uitleg. Heerlijk in de natuur. Ik zou zo aan een vervolg hierop weer meedoen

José

Heerlijke ochtend gehad . Goed uitgelegd lekker relext. Top

Lilian

Hele leuke ochtend gehad! Sydney legt alles met veel geduld en duidelijk uit. Ongedwongen en fijne manier om beter te worden in fotografie met je telefoon

Sabine

Vandaag workshop gehad.

Was een top ochtend. Sidney legte e.e.a. duidelijk uit en mooi dat je het direct in de praktijk kan oefenen.

Aanrader! Doen! Je krijgt er alleen maar meer zin in om verrassende foto’s te maken.

Marius