Rated 5,0 out of 5
13 november 2023

Super leuke interessante workshop met duidelijke uitleg van Sydney in de buitenlucht , zeker aan te raden voor betere foto’s .

San
Rated 5,0 out of 5
23 oktober 2023

Super toffe workshop op locatie gehad voor de babyshower. Lekker ‘out off the box’. En zeg nou zelf…wie wil er nou geen mooie foto’s van haar zoon/dochter kunnen maken? Sidney geeft je de tips&tricks, neemt de tijd en is flexibel. Hij maakt goede mobiele fotografie toegankelijk voor iedereen.

Cindy
Rated 5,0 out of 5
19 oktober 2023

Fijne, gezellige, leerzame workshop in een mooie omgeving. Veel geleerd, leuke tips & tricks die je meteen in de praktijk kunt brengen. Zeer zeker de moeite waard

Rianne
Rated 5,0 out of 5
19 oktober 2023

Wauw wat een leuke handige tips. Ook voor mensen die al eens een workshop elders hebben gehad. Sidney neemt de tijd en legt alles kei goed uit.

Karin
Rated 5,0 out of 5
19 oktober 2023

Superleuke workshop gehad. Lekker in de buitenlucht direct aan de slag met opdrachten. Veel goede tips gehad om mooie(re) foto’s te maken.

Echt een aanrader!

Rebecca
Rated 5,0 out of 5
19 oktober 2023

Een erg interessante workshop vandaag (18-10-2023)

Sidney neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en geeft enkele leuke creatieve ideeën. Ook het in slow motion filmen was een leuk idee. Dit alles in een prachtige omgeving waar je mooie foto’s kunt maken. Helaas ging het snel voorbij, had voor mij wel langer mogen duren. Ik kijk uit naar de workshop 2.0 🙂

Een aanrader om dit te doen!

Ferry
Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2023

Leerzame workshop waarin Sidney je laat zien hoe je met relatief simpele instellingen op je smartphone hele gave effecten kunt bereiken. Zowel met fotografie als videografie.

Heerlijk om dat zo te combineren met een rondje lopen door een prachtig stukje NL!

Liesbeth
Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2023

Deze workshop was super leuk, kleine groep van 7 personen en super veel en leuke tips waarmee we direct aan de slag gingen. Nu zelf veel experimenteren!

Corine
Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2023

Supergave workshop! Sydney geeft op een ongedwongen manier duidelijke uitleg waarbij je met een aantal belangrijke en handige tips zelf aan de slag gaat in een prachtige omgeving! Erg leuk!

Elizabeth
Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2023

Helemaal blij,

Met een gezellig groepje en Sidney goede, handige duidelijk tips gekregen en gelijk uitgevoerd.

Fijn om bij elkaar te kijken en vergelijken, met Sidney die de tijd neemt voor iedereen en begrijpelijk de workshop uitlegd.

Bedankt .

Sandra

Sandra schoormans
Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2023

Wat een leuke, leerzame workshop fotografie bij Sydney! Omdat hij de groepjes klein houdt, heeft hij veel tijd voor iedere cursist en is het eenvoudig om bij elkaar mee te kijken. In korte tijd leer je vlot leuke tips & tricks in praktijk te brengen. Voor mij ging er een wereld open; heel verrassend.

Via zijn praktijkopdrachten is er ruim tijd om de verschillende functies/tooltjes te oefenen. Dit lesmateriaal blijft ook na de workshop toegankelijk, zodat je er zelf verder mee aan de slag kan. Ik heb de smaak weer te pakken en zin om er op uit gaan voor een paar mooie plaatjes.

Kortom: Persoonlijke aanpak, ongedwongen en gezellige sfeer, praktische tips en direct leuke resultaten om zelf verder mee aan de slag te gaan. En dit alles In een prachtige omgeving. Echt een aanrader!!

Marianne
Rated 5,0 out of 5
29 september 2023

Begin september heb ik de workshop op locatie bij Sidney gevolgd en wat was dat leuk! Ik wist wel al het één en ander van fotografie en mijn telefoon, maar wilde deze nóg beter kunnen gebruiken. Sidney geeft makkelijke en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Omdat het een kleine groep betreft is er tijd voor iedereen om mee te kijken en vragen te stellen. Echt een aanrader waarvan ik hoop dat er in de toekomst een vervolg(cursus) gaat komen!

Jessica
Rated 5,0 out of 5
27 september 2023

Op basis van 5 simpele principes en een inspirerende omgeving vanochtend wat extra geheimen van de iPhone-fotografie ontdekt. Sydney legt heel helder en simpel uit wat je foto’s beter kan maken met persoonlijke aandacht voor elke cursist. We hebben veel geoefend, veel gelachen en gewoon een superleuke en leerzame ochtend gehad! Aanrader voor iedereen die z’n (vakantie-)foto’s een upgrade wil geven.

Jacqueline
Rated 5,0 out of 5
23 september 2023

Sidney, op een mooie locatie geef je jouw visie over hoe je een mooie foto kunt maken met je mobiele telefoon. Je neemt de tijd en geeft de aandacht aan de cursisten zoals je mag verwachten en meer. Jouw persoonlijke aanpak maakt het uniek en ik heb een leuke tijd gehad. Met de tools die je aanrijkt lijkt het er op dat je sneller ‘het perfecte plaatje’ hebt die je kunt delen met vrienden. Zodat zij mee beleven wat jij gezien hebt! Keep up the good work Sid!

Michiel
Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Vanochtend een hele leuke, interessante, goed te volgen foto workshop gevolgd.

Veel ideeën, dus veel foto’s maken om te oefenen.

Bedankt Sidney!

Brigitte de Gier
Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Wauw wat een leuke ochtend hebben we gehad! Heel veel tips gekregen om op een eenvoudige manier mooie foto’s te maken. Alles super relaxed in een prachtige omgeving. Is iets niet helemaal duidelijk? Wordt het gewoon nog een keer uitgelegd. Echt een aanrader. Nu nog oefenen, oefenen, oefenen…. 😊

Jolanda
Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Vandaag een leerzame workshop gehad, veel nieuwe dingen geleerd die ik als beginner zeker goed kan gaan toepassen, na de workshop meteen het geleerde uitgeprobeerd. Erg leuk om het verschil te zien van voor en na de workshop. Sidney bedankt!

Lieke van Beusekom
Rated 5,0 out of 5
17 september 2023

Vorig week een workshop gehad, wat een leuke ochtend, gezellige groep en een duidelijke uitleg gehad ik zal nu mooiere foto’s maken ,dank je wel Sidney voor de leerzame ochtend

Riekie
Rated 5,0 out of 5
14 september 2023

Prima uitleg. Heerlijk in de natuur. Ik zou zo aan een vervolg hierop weer meedoen

José
Rated 5,0 out of 5
14 september 2023

Heerlijke ochtend gehad . Goed uitgelegd lekker relext. Top

Lilian
Rated 5,0 out of 5
11 september 2023

Hele leuke ochtend gehad! Sydney legt alles met veel geduld en duidelijk uit. Ongedwongen en fijne manier om beter te worden in fotografie met je telefoon

Sabine
Rated 5,0 out of 5
11 september 2023

Vandaag workshop gehad.

Was een top ochtend. Sidney legte e.e.a. duidelijk uit en mooi dat je het direct in de praktijk kan oefenen.

Aanrader! Doen! Je krijgt er alleen maar meer zin in om verrassende foto’s te maken.

Marius
Rated 5,0 out of 5
11 september 2023

Vandaag een super leuke en leerzame workshop gevolgd bij Sidney. Veel tips en trucs en vooral veel mogelijkheden van mijn mobiel mogen ontdekken. Het was een gezellige groep & ontspannen sfeer. Bij een vervolg cursus sluit ik graag weer aan!

Annike
Rated 5,0 out of 5
31 augustus 2023

Leuke en leerzame workshop gehad .

Sydney heeft aandacht voor iedereen en hij legt goed en enthousiast uit. Was ook gezellige groep

Zeker aan te raden

Bettina
Rated 5,0 out of 5
31 augustus 2023

Vandaag een workshop gedaan bij Sidney in een prachtige omgeving in Woerdens Verlaat. Na een regenachtig begin prachtig weer geworden. Veel geoefend met diverse mogelijkheden van de IPhone. Zeer nuttige tips en tricks gehad. Wil je net wat betere en opvallende foto’s maken dan is deze workshop een mooi begin. En buiten de inhoud is het ook nog erg gezellig om te doen met een groepje (6 pers). Ik zeg doen!

Huibert
Rated 4,0 out of 5
20 augustus 2023

Een hele gezellige ,ongedwongen dag. Met tips& trics ga je een aantal opdrachten maken,onder begeleiding van Sidney. Om je heen veel Oh’s en ah’s en dit alles met een big smile. Heerlijk als je het gevoel hebt dat je weer iets verder komt . Leerzame ochtend!

Helma
Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2023

Vandaag genoten van een ontspannen workshop met Sydney! Door veel kleine tips worden mijn foto’s al veel beter. De manier van uitleggen is heel plezierig!

Tineke
Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2023

Ging naar huis met een goed gevoel en zin om er thuis mee te gaan oefenen. Workshop is lekker praktisch en in een fijne buitenlocatie. Zeker aan te raden!

Natasja
Rated 5,0 out of 5
3 augustus 2023

Leuke cursus gehad gisteren. Na een overstap van Android naar iPhone heel veel geleerd over fotograferen met de iPhone. Vandaag in de praktijk gebruikt met mijn kleindochter als model. Geweldig!

Bedankt Sidney voor de duidelijke uitleg en spontane cursus.

Een aanrader

Wim Kulk