“Wie heeft die foto gemaakt?”  

En jij zegt: “Dat was ik zelf” Hoe leuk zou dat zijn. 

Een geheimpje… Door je foto een sprekende indeling te geven kun jij van een alledaagse saaie foto een plaatje maken, waarvan andere mensen denken.. hé wie heeft die foto gemaakt?

 

En daarom deel ik mijn indelingen met jou, mijn virale foto’s van de afgelopen 2 jaar heb ik voor je klaarstaan zodat jij mijn indelingen 1 op 1 kan overnemen.

 

En.. makkelijker kan het eigenlijk niet, hoe fijn is het dat jij kan zien hoe ik mijn foto’s heb ingedeeld en jij ze zo kan kopiëren en toe kan passen op je eigen foto’s. 

 

Meer dan 50 voorbeeld foto’s die ik speciaal heb uitgekozen. De foto’s die mij in de afgelopen 2 jaar hebben laten groeien op sociale media. 

 

En natuurlijk vertel ik je ook hoe je de hulplijnen, het raster aanzet op je telefoon en hoe jij je foto kan bijsnijden.

 

Simpel en praktisch, jij neemt mijn voorbeelden over, zodat jij altijd een indeling kan maken waar mensen denken, wow wie heeft die foto gemaakt!

 

En ik denk dat je ook nog wel heel veel nieuwe inspiratie zult ervaren door alle verschillende voorbeelden te zien… ik ben benieuwd.