Persoonlijk content advies?

Loop je vast met je kanaal? Voordat ik met mijn kanaal begon, ondersteunde ik verschillende bedrijven bij het ontwikkelen van waardevolle content.

In maart 2022 begon ik een experiment op TikTok om het platform beter te begrijpen. Mijn eerste twee video’s deden het zo goed dat ik een uitdaging voor mezelf bedacht: elke dag een video posten en zo lang mogelijk volhouden. Binnen 86 dagen had ik 10.000 volgers op TikTok en binnen 46 dagen 10.000 volgers op Facebook. Alles wat ik heb geleerd, kan ik jou ook leren als je daarvoor openstaat.

Hier is nog een mooi voorbeeld: In 2022 heb ik een bekende Formule 1-presentator geholpen zijn kanaal uit te bouwen, wat resulteerde in meer dan 20.000 nieuwe Instagram-volgers en een TikTok-kanaal dat binnen vier maanden van 0 naar 25.000 volgers groeide.

Gratis tips!

Het maken van groeiende content voor je kanaal vereist zorgvuldige overweging van de waarde die je aan je kijkers wilt bieden en het benutten van actuele tips voor het vergroten van je volgers.

  • Korte videocontent op sociale media platforms is effectiever voor het bereiken van een breder publiek dan foto’s.
  • Authentieke en waardevolle content, consistent geplaatst, is essentieel voor groei op sociale media.
  • Analyseer en verbeter je video’s regelmatig, leer natuurlijk tegen de camera te praten en houd video’s kort en boeiend.
  • Blijf in contact met je volgers, reageer op opmerkingen en bouw een betrokken community op.
  • Wees geduldig, groei kan langzaam gaan, maar blijf posten en ontwikkelen.
  • Gebruik eenvoudige apparatuur, zoals een statief en je smartphone, en houd je video’s goed verlicht en ondertiteld.
  • Knip je video’s in korte, boeiende scènes en vraag je volgers om feedback en suggesties.

 

Kortom, succes op sociale media vereist consistentie, authenticiteit, en het vermogen om waarde te bieden aan je publiek terwijl je actuele strategieën voor groei toepast.

Contact

Zakelijk?

info@sidneylehmann.nl
+316 3764 9896